7 nyttige tips til iPhone brukere

0
1746
Tips og triks til bruk av iPhone

7 nyttige tips til hvordan du kan få mest mulig ut av din iPhone.

Mobiltelefoner er i mange tilfelles veldig kompliserte og har mange funksjoner som folk flest aldri finner ut at eksisterer i det hele tatt. Vi har her funnet frem til syv slike tips til iPhone som du kanskje ikke visste om.

 

  • Forbedring av bilder. Ved å bruke Apples HDR-modus vil du enklere få bedre bilder med telefonen. De fleste bruker telefonen som hovedkamera både til daglig og på ferie. Da er de viktig å få best mulig kvalitet på bildene. Apple som de fleste andre har et Hva er HDR-modus (High Dynamic range) innebygget i kamera appen. Den fungerer ved at den tar tre bilder samtidig og kominerer dem til å lage et best mulig bilde.
  • Rist for å angre.Du har kanskje sett noen som sitter og rister på telefonen sin? Det er ikke nok ikke i frustrasjon over at noe ikke virker. Det er nok mer sannsynlig at de benytter seg av en mindre kjent funksjon. Ved å riste en iPhonen din får du muligheten til å angre siste handling som er utført i iMessage, Mail og andre standart Apple apper. Det er også mulig å legge til denne funksjonen på tredjeparts apper.
  • Bruk av hurtigtaster. iPhone har flere nyttige tastaturtriks. Et av dem er at du i stedet for å trykke på 123-knappen en gang for å legge til symboler og emojis i en melding, heller holder fingeren på knappen og tastaturet skifter og du kan bare skyve fingeren til symbolet du ønsker. Etter at du har valgt går tastaturet tilbake til utgangsstillingen.
  • Bruk hodetelefonene til å ta bilder. Hvis du ikke liker å kladde til skjermen kan du bruke de medfølgende hodetelefonene fra Apple til å ta bilder ved å trykke på volum-opp knappen. Denne fungerer som kamerautløser.
  • Bruk at blitsen som varsel. Du kan aktivere blitsen slik at den blinker når du mottar meldinger. Dette gjør du ved å gå til Instillinger>Generelt>Tilgjengelighet og blar ned for å slå på Led-blits som varsel.
  • Trippel klikk på hjemknappen. Du vet at du kan bruke to klikk på hjemknappen for å se dine åpne programmer. Men du visste kanskje ikke at du kan stille inn knappen til å reagere på tre klikk også? Du går til Instillinger>Generelt>Tilgjengelighet og blar ned til Tilgjengelight. Her kan du stille inn trippel klikk til å gjøre forskjellige ting etter hva du ønsker.
  • Avslutte musikkspilleren med tidtaker. Apple Music WWDC 2015 slutter å spille musikk automatisk med denne lite kjente funksjonen. Denne kan være nyttig hvis du lutter til musikk når du legger deg på kvelden. Gå til klokke appen og velg tidsur alternativet nederst på skjermen. Velg hvor lenge du vil at musikken skal spille og velg deretter «Når tidsuert slutter». Blar du nå ned til bunnen vil du se alternativet avslutt musikken. Start tidtakeren og åpne musikkappen. Musikken vil nå avslutte når tidtakeren kommer til null.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

twenty − fourteen =