Lemsip mot forkjølelse og influensa

0
15838
Lemsip mot forkjølelse og influensa

Forkjølelse og influensasesongen kan være en tung periode for mange.

Noen får influensa hvert år og enkelte kan få forkjølelse flere ganger i løpet av vinterhalvåret. Enkelte får også av forskjellige årsaker forkjølelse i sommerhalvåret. Kanskje du skulle prøve Lemsip?

 

Uansett hvor godt man forbereder seg vil man kunne influensa eller forkjølelse. Det finnes mange råd spesielt om hvordan man kan forebygge og dempe forkjølelse. Alt fra C-vitamin sjokk og honning til store mengder hvtløk. En ting som er helt sikkert at der ikke finnes noe forskning som kan påvise at dette fungerer bortsett fra placebo-effekten. Den går enkelt og greit ut på at hvis du har troen på at C-vitaminer hjelper mot forkjølelse, ja så kan det faktisk også hjelpe.

Hvis vi ser bort fra slike udokumenterte råd mot forkjølelse og influensa, så finnes der medisiner som kan hjelpe både som forebyggende og lindrende. En slik medisin som har funnet veien til vårt etterhvert så internasjonale Norge er Lemsip. Lemsip er en medisin som forebygger og lindrer forkjølelse og influensa. Ulempen er at det ikke er tillatt å selge Lemsip i Norge, så mange kjøper det på ferie i utlandet. Det mange ikke vet er at man fullt lovlig kan kjøpe Lemsip på internett fra apotek i EØS området. Du kan innføre Lemsip til eget bruk mmen ikke til mer enn tre måneders forbruk. Dette gjelder alle legemidler så lenge de ikke klassifiseres som narkotika, dopingmidler eller er beregnet på dyr. Det betyr med andre ord at du kan bestille Lemsip på et internett apotek i for eksempel Storbritannia og få det rett i postkassen din. Så fremt at det er under grensen på 350 kroner selvfølgelig. Du kan lese mer hos Tollvesenet om disse reglene.

Lemsip fungerer godt mot forkjølelse og influensa
Lemsip fungerer godt mot forkjølelse og influensa

Som forklart over så virker Lemsip både mot forkjølelse og influensa. Det er i pulverform og selges i porsjonsposer som skal røres ut i varmt vann. Effekten mot både forkjølelse og influensa er meget god. Lemsip består av paracetamol og fenylefrinhydroklorid og posene selges i to styrker med flere smaker. Og at Lemsip hjelper, ja det er sikkert. Bare etter en 10 minutters tid vil du begynne å kjenne effekten.

Lemsip hjelper mot alle lidelser som oppstår i forbindelse med forkjølelse og influensa. Det hjelper mot både feber, hodepine, kropps smerter, tett nese og sår hals. Du kan lese mer om og bestille Lemsip på ChemistDirect.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

2 × five =