Om nyttige tips - nyttig er hva nyttig gjør

Nyttige Tips er et nettsted som publiserer artikler med tips som kan være nyttig å vite om for folk flest. Når vi bruker ordet nyttig her, så mener vi nyttig i den forstand at det kanskje kan være med på å gjøre hverdagen din litt enklere.

 

Hvis en spør folk hva de regner som nyttig vil man naturligvis få litt forskjellige svar. Det som er nyttig for en person er kanskje ikke så nyttig for en annen. De fleste vil legge til grunn hvilken nytteverdi de har av noe for å avgjøre i hvilken grad noe er nyttig for dem. Hvilke interesser man har kan derfor i stor grad påvirke oss i vår oppfatning av hva som er nyttig. Er man bilinteressert vil tips om bil og bilhold være nyttig, mens baketips mest sannsynlig ikke vil være like nyttig. Vi har derfor forsøkt å dekke ganske vidt med valg av kategorier. Det har vi gjort for at alle skal kunne dra nytte av sidene og finne noe som er nyttig for dem.

Vi publiserer artikler med nyttige tips

Vi legger hele tiden ut nye artikler med tips, og prøver å finne tips som er mest mulig nyttige med tanke på sesongen vi til enhver tid er inne i. På sommeren vil vi for eksempel fokusere mer på tips som er nyttige i forhold til reise, grill, camping og så videre. Mens i julenvil det være naturlig å fokusere på tips som er nyttig i forhold til mat, gaver, selskap, adventstiden og lignende. Men det betyr selvfølgelig ikke at vi glemmer eller legger bort tips som er nyttig til andre tider. Alle våre artikler vil selvfølgelig være tilgjengelige året rundt.

Hvis du har et nyttig tips som du vil dele med oss og andre er du hjertelig velkommen til å sende det inn. Du kan lese mer om hvordan du gjør det her. Er du usikker på om akkurat ditt tips er nyttig for andre, ja så send det heller inn enn å la være. For er det nyttig for deg, så har det nok mest sannsynlig også en nytteverdi for andre.

Nyttige Tips eies og drives av Nettverten.no

Mest populære tips

Eplecidereddik gjør godt for kroppen

Eplecidereddik kan brukes til mye mer enn du kanskje skulle tro. Eplecidereddik er vel kanskje ikke det første man tenker på som behandling av flass,...
Følg oss på Facebook!