Reiseguide til turen

0
1596
En tur starter med en god reiseguide

En bra reiseguide er viktig for en vellykket ferietur.

Når du skal ut å reise vil en reiseguide ofte være til stor hjelp. Når du ankommer et nytt reisemål, hopper ut av taxien, går av toget, bussen eller metroen så kan det være en fordel å ha satt seg litt inn i hva som møter deg. Da kan det være greit å ha lest gjennom en reiseguide og sett på et bykart.

 

En reiseguide kan kjøpes i de fleste bokhandler og er ganske omfattende. I enkelte tilfeller kan denne være litt i overkant av hva man trenger. Da kan en reiseguide på internett være et godt alternativ. Du kan laste den ned til mobilen eller nettbrettet og ha tilgang til den når som helst. En reiseguide fra nettet er nok ikke like omfattende som en reiseguide i bokform, men du får til gjengjeld en som er mer konsentrert og lettlest. Ofte inneholder en reiseguide i bokform mye informasjon og beskrivelser som man selv vil oppleve og ikke få fortalt ved andres skildringer.

Vi har tatt en liten «reise» på internett for å se om vi kan finne den ultimate reiseguide som kan passe for folk flest. Men der er så mange at vi ikke har funnet én reiseguide som vi alene kan anbefale. Vi har derfor valgt å presentere flere slik at du selv kan velge hvilken reiseguide som passer til ditt bruk.

 

En reiseguide er lurt å ha med på turHa alltid en reiseguide på lur

 

 

 

 

 

 

ArrivalGuides er en reiseguide som har beskrivelser av reisemål over hele verden. Du finner informasjon om hva du kan gjøre, overnatting, shopping, spisesteder og mye mer. Dette er en reiseguide det er vel vært å ta turen innom. Du finner også linker til hotellbestilling, fly og arrangementer. Dette er en reiseguide på norsk og du finner også videoer fra en del reisemål. Du kan laste ned pdf filer fra reisemålene.

Lonely Planet er en reiseguide som kan virke litt overveldende ved første øyekast. Men det er nok en av verdens mest komplette reiseguider, og du vil finne stort sett det du måtte trenge til de fleste reisemål verden over. Dette er en engelskspråklig reiseguide.

Storbytur.no har konsentrert seg om storbyer i Europa, og har en reiseguide til hver av de mest populære byene. Dette er en reiseguide som er enkel og lettlest men med litt varierende mengde av innhold på de forskjellige byene. Norskspråklig reiseguide.

VG har en reiseguide til en del byer i hovedsaklig Europa, men også til noen andre byer ellers i verden. Dette er en god reiseguide med mye nyttig informasjon som består av pdf filer som du kan laste ned. Den er naturligvis på norsk og kan anbefales som en grei guide å laste ned til mobilen eller nettbrettet og ta med på turen.

Ellers så har de fleste reisebyrå gode beskrivelser av sine destinasjoner som kan være greie å ta en titt på.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

four × 3 =