Slik Lager du backup av filene dine

0
1659
Ta backup av filene og bildene dine

Lag backup av filene dine på nett

Familiebildene bør ikke lengre lagres i den brannsikre safen, men de bør foreviges på nett slik at du alltid, og hvor som helst, har tilgang til dem. Vi viser deg hvordan du enklest tar backup av bilder, videoer og andre viktige filer på nettet!

 

Før vi ser nærmere på anbefalte tjenester som lar deg lagre filer på nett, så skal vi poengtere viktigheten med å ha backup. Å lagre filer lokalt eller på en ekstern harddisk hjelper lite dersom maskinen/enheten din brått skulle bli defekt.

Ved å lagre alle de viktige tingene dine på nett har du alltid tilgang til de, samtidig som du kan være sikker på at filene dine er i trygge hender.

 

Backup hos OneDrive fra Microsoft – 15 GB gratis

Med tjenesten OneDrive fra Microsoft kan du registrere deg gratis og få hele 15 GB med lagringsplass til bilder, videoer og andre filer. Det finnes også applikasjoner som lar deg få tilgang direkte til filene også fra nettbrett eller mobiltelefon, samtidig som OneDrive er tett tilknyttet Office-applikasjonene slik at du kan lagre filer direkte på din OneDrive-konto. Perfekt for den som jobber mye på datamaskinen.

 

Backup til Min Sky fra Telenor

Er du kunde hos Telenor, så er deres produkt Min Sky trolig det beste alternativet. Da får du nemlig gratis lagringsplass inkludert i mobilabonnementet ditt, samtidig som Telenor har utviklet applikasjoner for smarttelefoner slik at du kan laste opp bilder og videoer fra telefonen din direkte til lagringsplassen på nettet. Ytterligere lagringsplass kan også kjøpes for et lite månedsbeløp.

 

Backup til Dropbox

Dropbox er en internasjonal aktør som har vært på banen helt siden «skylagring» ble vanlig i norske hjem. Du kan registrere deg gratis hos Dropbox og få en viss mengde med lagringsplass, samtidig som du kan tjene ytterligere lagringsplass ved å verve venner til tjenesten. Du kan også kjøpe lagringsplass direkte hos Dropbox. Fordelen med å bruke Dropbox er at de har applikasjoner til svært mange forskjellige enheter, inkludert mobiltelefoner og nettbrett.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

fifteen + 7 =