Engasjer deg og send oss dine egne tips

For å drive et nettsted som Nyttige Tips er vi avhengig av engasjerte brukere. Vi er avhengig av å få tilbakemeldinger fra dere for å kunne opprettholde og forbedre basen med tips. Vi ønsker derfor at dere kommenterer våre tips direkte med erfaringer, tilleggsinformasjon og nye tips og råd til forbedringer av innholdet. Ta i bruk kommentarfeltene, det er det de er til for.

 


Tips fra himmelenErfaringsmessig så sitter de fleste inne med et eller flere tips som de kanskje tror at alle vet om. Men det forholder seg i mange tilfeller ikke slik. Du har sikkert også selv opplevd å bli fortalt noe du ikke visste, og fått kommentaren «visste du ikke det? Det trodde jeg var noe alle visste». Det er alt for ofte lik at man tar for gitt at andre vet det vi selv vet. Her hos Nyttige Tips ønsker vi å gjøre noe med dette, og det er derfor vi ønsker at akkurat du skal engasjere deg her hos oss.


Har du selv et tips du mener har en allmenn nytteverdi og kan bidra til å gjøre hverdagen enklere, håper vi at du vil dele dette med oss og alle andre. Du er også hjertelig velkommen til å benytte vårt kontaktskjema og sende inn ditt tips til oss. Ved innsendelse av et tips som skal danne grunnlag for en artikkel her hos oss ønsker vi at du forholder deg til punktene vi har satt opp nedenfor.

  • Tips oss i rødtEt tips skal være allmennyttig. Med det mener vi at tipset ikke skal være av en så spesiell karakter at det kun er av interesse for en liten og spesiell gruppe mennesker. Hvis du tror at et tips kan være nyttig eller greit å vite om for mer en 1/4 del av befolkningen så er det et tips som vi ønsker å formidle.
  • Et tips må ha en tekst som består av mer enn 300 ord. Det skal altså ikke bare være et kort og konkret tips, men det skal fremstå som en interessant artikkel med tekst som på en lettfattelig måte forklarer og underbygger tipset. Les gjerne gjennom noen av våre tips for å få et inntrykk av hvordan det skal presenteres.
  • Tips oss i grøntEt tips som sendes inn må være selvskrevet. Det skal ikke være kopiert eller avskrift fra andre artikler og tekster. Hverken fra nettet, aviser, TV, blader, bøker eller lignende. Selvfølgelig kan du bruke andre artikler og tekster som inspirasjon for et tips, men det må være selvskrevet og ved behov også inneholde kildehenvisning. Ditt navn blir satt inn som innsender under artikkelen (Innsendt av: Ola N. Normann), og dette blir verifisert via SMS før tipset offentliggjøres.
  • Et tips må ha linker til 2 – 3 nettsider eller artikler som naturlig omhandler temaet eller produktene som inngår i tipset.
  • Tips oss i blåttEt tips bør inneholde bilder, illustrasjoner eller en forklarende video slik at det er lett å kjenne igjen eller forstå tipset. Dette gjelder spesielt hvis det er et tips som er vanskelig å forklare kun ved hjelp av tekst. Vi laster ikke opp videoer på Nyttige Tips, men bygger dem inn fra Youtube, Vimeo eller lignende tjenester. Så det er viktig at du sender med link til videoen slik at vi kan få den med i artikkelen. Alle bilder og illustrasjoner må være dine egne, eller så må du ha de nødvendige rettigheter til å kunne formidle det videre på vårt nettsted. Har du ikke selv bilder kan vi ordne med å sette inn passende bilder i tipset.
  • Tips oss i gultEt tips vil bli gjennomgått og eventuelt redigert av oss før det blir lagt ut på nett. Du er selv ansvarlig for at teksten og bilder du sender inn er i tråd med åndsverksloven og andre norske lover og retningslinjer. Ved å sende inn ditt tips til oss gir du oss tilgang til fritt å kunne bruke tekst og bilder på nettsidene til Nyttige Tips.

Så hva venter du på? Bruk vårt kontaktskjema og send inn ditt tips i dag.

Mest populære tips

Eplecidereddik gjør godt for kroppen

Eplecidereddik kan brukes til mye mer enn du kanskje skulle tro. Eplecidereddik er vel kanskje ikke det første man tenker på som behandling av flass,...
Følg oss på Facebook!