Tjen penger når du fyller drivstoff

0
1985
Tjen penger på å fylle drivstoff

Vær smart når du fyller drivstoff

Svært mange nordmenn klager over alt for høye priser på drivstoff. Men visste du at det finnes flere måter å spare penger på når du fyller bensin eller diesel? Her er våre beste råd som kan spare deg for hundrelapper hver eneste måned!

 

For gjennom å bytte ut bankkortet ditt med et moderne kredittkort – populært også kalt for et bensinkort – så kan du spare kroner og ører på hver eneste liter bensin eller diesel du tanker på bilen din.

Det koster deg ikke noe, og det er heller ikke mye ekstra bry som skal til. Alt du trenger å gjøre for å få disse bonusene er å betale med det respektive kredittkortet når du fyller tanken. Vårt beste tips er at du skaffer deg et slikt bensinkort og har det liggende i bilen, slik at du alltid betaler med dette kortet når du fyller drivstoff.

Og det er ikke bare småpenger du kan spare heller. En normal familie med to biler i daglig bruk kan spare over 1000 kroner årlig på å fylle bensin/diesel med et slikt kredittkort!

Et av de beste kredittkortene for deg som vil spare penger når du fyller drivstoff, heter 365Privat Mastercard. Det gir deg 3,65 prosent av pengene tilbake på bensin og diesel uavhengig av hvilken kjede du fyller hos.

Det gir en frihet når du skal fylle tanken, og med dagens pumpepriser (på rundt 15 kroner for blyfri 95) vil det bety at du sparer over 50 øre per liter. Fyller du hos Esso får du ytterligere 30 øre i bonus, slik at du totalt sparer godt over 80 øre/literen!

Et enkelt regnestykke sier at dersom man har to biler som kjører gjennomsnittlige 12 000 km per år, med et gjennomsnittsforbruk på 800 liter per bil, så vil man spare over 1200 kroner i løpet av ett kalenderår. Disse kronene kan du bruke på noe langt mer spennende enn drivstoff.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

4 − three =